Keminmaa Puurakenne Oy (KPR) perustettiin vuonna 1991 yksinomaan kattoristikkotehtaaksi. Teemme ristikot perinteisestä harjaristikosta aina yksilöllisesti suunniteltuihin erikoisristikoihin. Puuraaka-aineemme on pohjoisen hitaasti kasvanutta, tiukkasyistä kuusta ja tekijämme alan ammattiosaajia.

Tuotteeseemme luotetaan. Valtaosa tuotannostamme tehdään kotimaan kohteisiin, mutta kattoristikoitamme viedään myös muualle Eurooppaan.

Tervetuloa tutustumaan tehokkaaseen tuotantoomme!

Kolme kovaa koota – kestävät kattoristikot kuusesta!

Valmistamme kattoristikot tarkasti lajitellusta puuraaka-aineesta. Ristikkotyyppejämme ovat pulpetti-, harja-, saksi-, käyttöullakko- ja kehäristikot. Tuotantoomme kuuluvat myös ristikkopalkit ja vaarnapalkit. Kattoristikko voidaan myös palomitoittaa R30-palonkestäväksi.

Ristikoiden pituus voi olla jopa 25 metriä ja korkeus 5 metriä, joten osa tuotannostamme onkin erikoisristikoita tehdas- ja liikerakennuksiin. Erikoisten rakenteiden suunnitteluun käytämme varmasti luotettavia, ajanmukaisia ohjelmia.

Oikeilla ohjelmilla

Jokainen valmistamamme kattoristikko käy läpi suunnitteluosastollamme prosessin, jolla varmistamme oikean mitoituksen ja rakennevahvuudet. Käytämme suunnittelutyössä vain uusimpia mahdollisia suunnitteluohjelmia.

Toimitamme asiakkaillemme kattoristikoita, joiden mittatarkkuus on huippuluokkaa ja kestävyydessä on huomioitu myös arktiset lumikuormat!

Valvottua laatua

Panostamme laatuun niin materiaaleissa kuin tekijöissäkin. Kurssitamme henkilöstöämme säännöllisesti ja pidämme laatuajattelusta erityisen hyvän huolen. Materiaalina käytämme kuusta, ja naulalevyt, joilla ristikoiden osat liitetään vankaksi kokonaisuudeksi, ovat parasta mahdollista laatua, varmasti kestävää terästä.

Seuraamme jatkuvasti muun muassa varastoimamme puun kosteusarvoja pintakosteusmittareilla. Puu lujuuslajitellaan noudattaen Finotrol Oy:n asettamia lajittelukriteereitä, ja olennainen osa laatuajatteluamme ovat myös heidän säännöllisesti tekemänsä tarkastukset.

Turvallista laatua oikeilla välineillä

Tuotantotilamme mahdollistavat jopa 25 metriä pitkien kattoristikoiden valmistuksen.

Tuotantoprosessimme on suunniteltu siten, että käytämme automatisoituja, tehokkaita tuotantovälineitä mahdollisimman monipuolisesti.

Tuotanto