Joustavat toimitukset ympäri maata

Logistiikkamme on suunniteltu nopeisiin toimituksiin. Tämä pitää sisällään koko tuotantoketjun aina raaka-ainehankinnasta valmiiden kattoristikoiden toimituksiin. Nopeus on myös edullisuutta asiakkaillemme, koska eri työvaiheet vievät vain minimaalisen ajan. Pitkälle viety automatisointi ja riittävän laajat tuotantotilat mahdollistavat myös erikoisen mallisten ja erityisen suurten kattoristikoiden valmistuksen.

Toimivaan logistiikkaketjuumme kuuluu olennaisena osana laserjärjestelmä, joka näyttää jokaisen koottavan ristikon osien tarkat sijoitukset työtasolla. Tämä nopeuttaa työtämme ja tietysti varmistaa ristikon koostamisen tarkalleen piirustusten mukaisesti.

 

Kuljetukset

Laatuajattelumme ulottuu myös asetettujen aikataulujen noudattamiseen. Kuljetuksista huolehtii luotettava kumppaniverkostomme, joka järjestää kuljetukset eri puolille Suomea rakennuskohteeseen kuin rakennuskohteeseen.

Kattoristikot varastoidaan asianmukaisesti

Kattoristikoita on käsiteltävä asianmukaisesti. Kookkaiden ristikoiden varastointi vaatii asianmukaiset tilat. Olemme minimoineet ristikoiden varastointiajan, ja valmiit ristikot kuljetetaan asiakkaille nopeasti niiden valmistuttua.

Ristikoita käsitellessä on myös huomioitava, että rakenteita saa katkoa vain rakennesuunnitelmissa esitetyistä kohdista, ja paikalla tehtävät vahvistukset ristikoiden kylkiin voivat vaikuttaa rakenteen painumiseen.

Logistiikka