Perusta kotisi
kestävälle katolle!
Keminmaan Puurakenne Oy:lle on myönnettu CE-sertifiointi tuotteiden valmistuksen ja laadunvarmistuksen johdosta.

TUOTANTO

Keminmaa Puurakenne Oy (KPR) perustettiin vuonna 1991 yksinomaan kattoristikkotehtaaksi. Teemme ristikot perinteisestä harjaristikosta yksilöllisesti suunniteltuihin erikoisristikoihin. Puuraaka-aineemme on pohjoisen hitaasti kasvanutta, tiukkasyistä kuusta ja tekijämme alan ammattiosaajia. 

Tuotteeseemme luotetaan. Valtaosa tuotannostamme tehdään kotimaan kohteisiin, mutta kattoristikoitamme viedään myös muualle Eurooppaan. 

Tervetuloa tutustumaan tehokkaaseen tuotantoomme!

Kolme kovaa koota - kestävät kattoristikot kuusesta! 

Valmistamme kattoristikot tarkasti lajitellusta puuraaka-aineesta. Ristikkotyyppejämme ovat pulpetti-, harja-, saksi-, käyttöullakko- ja kehäristikot. Tuotantoomme kuuluvat myös ristikkopalkit ja vaarnapalkit. Kattoristikko voidaan myös palomitoittaa R30 palonkestäväksi. Paloristikkoesite

Ristikoiden pituus voi olla jopa 25 metriä ja korkeus 5 metriä, joten osa tuotannostamme onkin erikoisristikoita tehdas- ja liikerakennuksiin. Erikoisten rakenteiden suunnitteluun käytämme varmasti luotettavia, ajanmukaisia ohjelmia.

Oikeilla ohjelmilla 

Jokainen valmistamamme kattoristikko käy läpi suunnitteluosastollamme prosessin, jolla varmistamme oikean mitoituksen ja rakennevahvuudet. Käytämme suunnittelutyössä vain uusimpia mahdollisia suunnitteluohjelmia.

Toimitamme asiakkaillemme kattoristikoita, joiden mittatarkkuus on huippuluokkaa ja kestävyydessä on huomioitu myös arktiset lumikuormat!

Valvottua laatua 

Panostamme laatuun niin materiaaleissa kuin tekijöissäkin. Kurssitamme henkilöstöämme säännöllisesti ja pidämme laatuajattelusta erityisen hyvän huolen. Materiaalina käytämme kuusta ja naulalevyt, joilla ristikoiden osat liitetään vankaksi kokonaisuudeksi, ovat parasta mahdollista laatua, varmasti kestävää terästä.

Seuraamme jatkuvasti muun muassa varastoimamme puun kosteusarvoja pintakosteusmittareilla. Puu lujuuslajitellaan noudattaen Finotrol oy:n asettamia lajittelukriteereitä, ja olennainen osa toimintamme laatuajattelua ovat myös heidän säännöllisesti tekemät tarkastukset.

Turvallista laatua oikeilla välineillä 

Tuotantotilamme mahdollistavat 25 metriä pitkien kattoristikoiden valmistuksen.

Tuotantoprosessimme on suunniteltu siten, että käytämme automatisoituja, tehokkaita tuotantovälineitä mahdollisimman monipuolisesti.

YHTEYSTIEDOT

Keminmaan Puurakenne Oy
Teollisuuskylänraitti 2
94400 Keminmaa

Myynti: 020 7433 599
Tuotanto/kuljetukset: 040 5332 444     
Vaihde: 020 7433 590

s-posti: myynti@kpr.fi
Y-tunnus: FI 0836459-7

Verkkolaskuoperaattori: DABAFIHH
Verkkolaskuosoite: FI8189400710213048