Perusta kotisi
kestävälle katolle!
Keminmaan Puurakenne Oy:lle on myönnettu CE-sertifiointi tuotteiden valmistuksen ja laadunvarmistuksen johdosta.

Joustavat toimitukset ympäri maata 

Logistiikkamme on suunniteltu nopeisiin toimituksiin. Tämä pitää sisällään koko tuotantoketjun aina raaka-ainehankinnasta valmiiden kattoristikoiden toimituksiin. Nopeus on myös edullisuutta asiakkaillemme, koska eri työvaiheet vievät vain minimaalisen ajan. Pitkälle viety automatisointi sekä riittävän laajat tuotantotilat mahdollistavat myös erikoisen mallisten tai erityisen suurten kattoristikoiden valmistuksen.

Toimivaan logistiikkaketjuumme kuuluu olennaisena osana laserjärjestelmä, joka näyttää jokaisen koottavan ristikon osien tarkat sijoitukset työtasolla. Tämä nopeuttaa työtämme sekä tietysti varmistaa ristikon koostamisen tarkalleen piirustusten mukaisesti.

Varastointi

Kattoristikoita on käsiteltävä asianmukaisesti.

Kookkaiden ristikoiden varastointi vaatii asianmukaiset tilat. Ristikot varastoidaan tehtaalla hyvin lyhyen ajan ja valmiit ristikot pyritään kuljettamaan asiakkaille mahdollisimman nopeasti niiden valmistuttua. 

Ristikoita käsitellessä on myös huomioitava, että rakenteita saa katkoa vain rakennesuunnitelmissa esitetyistä kohdista ja paikalla tehtävät vahvistukset ristikoiden kylkiin voivat vaikuttaa rakenteen painumiseen.

Kuljetukset

Laatuajattelumme ulottuu myös asetettujen aikataulujen noudattamiseen. Käytämme kuljetuksiimme luotettavien yhteistyökumppaniemme palveluita.

YHTEYSTIEDOT

Keminmaan Puurakenne Oy
Teollisuuskylänraitti 2
94400 Keminmaa

Myynti: 020 7433 599
Tuotanto/kuljetukset: 040 5332 444     
Vaihde: 020 7433 590

s-posti: myynti@kpr.fi
Y-tunnus: FI 0836459-7

Verkkolaskuoperaattori: DABAFIHH
Verkkolaskuosoite: FI8189400710213048